返回列表 发帖 回复
你系边树咖?
哦哦。。我明白了。。。。。。。。
悟知啊!!!!jiaming版主,我地派你做代表去访问下巨!!!HOHO!!!
[下蛋公鸡   公鸡中的战斗机    OH YEAH~~]
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-20 23:10 发表
你明咩啊?果个太后系咩人来咔
之唔系太後羅~~
太后: 你系广东边度噶??
甘我叫咩啊?
傻佬。。我黎踩下你噶版喇
5做。5做阿。。
我要做高級噶。
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-21 21:03 发表
甘系咩啊太后,边个区啊。一个叫水果皇后,一个叫太后,甘我米叫黄帝
你就想...九龙皇帝就有你份...HOHOHOHO!!!!
me lor`~~~
原帖由 sammy 于 2007-5-24 00:27 发表
me lor`~~~
ME乜也啊?!?你又系GZ既??
原帖由 水果皇后 于 2007-5-24 00:34 发表

ME乜也啊?!?你又系GZ既??
系吖~~~~~~~~~~
哎...广东这边还是很热闹的..你们看看浙江那边..多惨...
甘多人望住,仲系度打情骂悄,你地果然来自九龙
晕........你们都是广州的么?不像吧?
水贴水到这里来了
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-24 11:36 发表

九龙皇帝都好过宫女,甘你米九龙水果皇后
梗系悟系拉!!!

九龙皇帝只可以卑你用噶!!!呢D甘高级既名我用悟起啊!!

悟同你争!!!HOHO!!!
争嘛..争嘛.....水贴就这么无情的过来了......哎......浙江那边好冷清的..
你回去水一下不就热闹咯
恏野啊。。我地廣州噶永遠係最好噶。。。
係咪又多佐個廣州人入黎啊?
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-24 22:24 发表

甘我明啦,你米系果欄皇后咯
恩...果欄皇后个名虽然悟好听...

但我悟介意噶!!HOHO!甘你就系九龙皇帝拉!!!哈哈哈哈!!

你几时反GZ啊??!!?
原帖由 _chlo2 于 2007-5-24 22:43 发表
恏野啊。。我地廣州噶永遠係最好噶。。。
係咪又多佐個廣州人入黎啊?
系啊!!!SAMMY系GZ噶!!!!

有冇聯絡方式噶?
请拨114查问
或者打999求助了...
唔玩你地甘耐啦,都话着太后系冒牌嗝啦,太后实呈系重庆人来嗝。
甘你又系边个啊?
什么什么什么啊!!!我什么都不懂!
看不懂吧
看不懂..也听不懂...翻译一下吧..
都话系太后咯,人地都讲晒啦,米女,水后系唔系呀?点解仲问呢?